Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya.

Notícies:

Els Premis Manel Xifra Boada arriben a la 10a edició

Els Premis Manel Xifra Boada arriben a la 10a edició

El Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona i Comexi Group han presentat els guardonats i les característiques especials de la desena edició dels premis Manel Xifra Boada, que es lliuraran en una cerimònia el proper 5 de juny al Castell de Peralada. L'acte comptarà amb la presència de Felip Puig, Conseller d'Empresa i Ocupació del Govern i serà conduït pel periodista Xavier Graset. La cerimònia coincideix amb l'Engidiada, la trobada anual dels enginyers graduats i els enginyers tècnics industrials gironins.

També s'ha donat a conèixer qui seran els guanyadors de l'edició d'enguany.

  • El Premi Manel Xifra Boada a la transmissió del coneixement tècnic i tecnològic es lliurarà a Societat Catalana de Tecnologia de l'Insitut d'Estudis Catalans.
  • El Premi Manel Xifra Boada a la trajectòria professional s'atorgarà a Antoni Cabarrocas i Pruneda. Cabarrocas és Pèrit Industrial Mecànic i Enginyer Tècnic Industrial.

Com cada any els premis Manel Xifra Boada també fan un reconeixement als joves enginyers tècnics industrials que van rebre el premi al millor projecte de final de carrera per part del Patronat de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. En aquesta categoria els premiats són Jordi Gratacós Prunell, Graduat en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica pel projecte «Detecció i generació d'ones acústiques subaquàtiques»; Joaquim López Ponsa, Enginyer Tècnic Industrial, especialitat en Mecànica pel projecte “Disseny d’una estructura metàl·lica esmuntable per a una parada a l’aire lliure”; i Marc Clarà Espuña, Enginyer Tècnic Industrial, especialitat en Química Industrial pel projecte “Estudi sobre els tractaments enzimàtics en un procés de refinatge a nivell de laboratori”.

pàgina anteriortornar al llistat de notícies

El Consell de Col·legis d’Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya està integrat pels membres següents:
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida
  • Enginyers Tècnics Industrials de Manresa i Catalunya Central
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú