Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya.

Notícies:

Nova WEB. Enginyers Lleida. Una nova imatge, una nova plataforma, una nova etapa

Nova WEB. Enginyers Lleida. Una nova imatge, una nova plataforma, una nova etapa

El principal objectiu del canvi és presentar la informació de forma més accessible, organtizada i amb un suport que satisfaci les necessitats del Col·legi i dels seus col·legiats/des via online. Així mateix, la nova web vol ser una finestra on els usuaris puguin trobar ofertes, serveis i tota la informació que ofereix el CETILL, amb el propòsit de què l'usuari tingui i gestioni la informació i els serveis que ell vol via online.

Aquesta nova eina, la qual l'ha dut a terme una empresa a la qual l'aval la seva àmplia experiència en programes de gestió informàtica per a col·legis professionals en l'àmbit nacional, significa un canvi important tant pel Col·legi en quant a gestió interna i externa.
La Web passa a tenir un paper destact dins de l'entitat, perquè amb la pàgina online i intranet els col·legiat/des poder fer diverses gestions sense necessitat d'anar a les oficines o trucar al CETILL. A més, la nova web serà gestionada per la pròpia entitat, la qual cosa permetrà que hi hagi canvis constant en els continguts, novetats, ofertes mensuals,...

Destacar també l'entrada al CETILL i l'Associació en les xarxes socials. Les dues entitats no han volgut deixar passar l'oportunitat en aquest canvi d'aparèixer a Linkedin, Twitter i Facebook, L'objectiu és que els col·legiats/des tinguin la informació amb immediatesa que ofereixen aquestes xarxes socials.

pàgina anteriortornar al llistat de notícies

El Consell de Col·legis d’Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya està integrat pels membres següents:
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida
  • Enginyers Tècnics Industrials de Manresa i Catalunya Central
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú