Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya.

Notícies:

Multitudinari Dia de la Professió a la Llotja

El Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials va celebrar el passat dia 24 d'abril a la nit el Dia de la Professió a la Llotja, amb la participació d'uns 150 col·legiats.

En el marc de la jornada i com ja és tradicional, es van atorgar el pin d'or als enginyers que aquest any compleixen 50 anys de col·legiació (Alejandro Escobar Bardají, Xavier Fillat Grau ,Eduard Pueyo Rodés, August Rodriguez Bambuy, Miguel Peralta Casabón i Victor Ullate Menal) i els col·legiats amb una trajectòria de 25 anys van rebre el pin de plata (Josep Lluis Blasi Gutierrez, Juanjo Gonzalez Fabra, Ferran Jové Plana, Aureli Peruga Albert, Jordi Ribas Puig i Dionisi Mas Gisbert). En el marc de la jornada també es va donar la benvinguda als nous col·legiats i com ja és tradició, es va atorgar el Premi Enginy al millor projecte de final de carrera.

En aquesta ocasió el Premi Enginy 2015 va recaure en Mariona Puigdemasa Nieto, de l'Escola Politècnica de la UdL per un projecte desenvolupat en col-laboració amb l'Hospital Santa Maria de Lleida, que permet la detecció de tumors de manera precoç. El premi Enginy està dotat amb 2.000 euros i un any de col-legiació gratuïta.

El col·legi va fer entrega de la seva aportació solidària anual a l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. L'aportació del col-legi anirà destinada a la investigació d'un projecte sobre la Diabetis autoinmune.

Un dels actes centrals de la nit prèviament al sopar fou la conferència "Enginyers i altres emprenedors. Nou escenari B2B. Claus del perfil de personalitat de l'Emprenedor", que pronuncià Constantino Montañés, enginyer, caçatalents i autor del llibre "Secretos para encontrar el mejor empleo".

Montañés va referir-se als enginyers com els professionals que tenen més bon futur laboral i va afirmar que segons les últimes estadístiques, Lleida és la capital catalana amb la taxa més alta d'activitat emprenedora. A més, a la ciutat de Lleida, segons Montañés, és on els projectes d'empreneduria tenen més llarga vida. Montañés va posar l'accent en la importància de la gestió de les emocions a la feina per assolir l'equilibri amb la vida personal i la professional.

Seguidament va tenir lloc una foto de família de tots els col-legiats dins del Teatre de la Llotja, i la jornada es va cloure amb un cocktail i sopar, amb ball inclòs i DJ per a tots els assistents.

pàgina anteriortornar al llistat de notícies

El Consell de Col·legis d’Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya està integrat pels membres següents:
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida
  • Enginyers Tècnics Industrials de Manresa i Catalunya Central
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona
  • Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú